Sherbime

Përvec një natyre piktoreske në fshatin Dardhë të rrethit të Pukës hoteli përfshin bar  dhe restorant,  spa, internet dhe gjithashtu zoteron nje vendparkim te madh.. Në një lartësi prej mbi 1300 metra hoteli është si një parajsë. Që të ndjeheni si në shtëpinë tuaj hoteli  ofron

  1. TV satelitor
  2. Dhoma luksoze
  3. Suita te Ndryshme
  4. Ushqime te freskëta dhe bio nga liqeni si : trofta etj.
  5. Shëtitje me skaf në liqenin e Fierzës
  6. Rreth e rrotull hotelit ju jepet mundësi për të parë botën e egër si : sorkadhe , ari, lepuj , shqiponjë e kafshë të tjera te egra.

Dhomat janë te pajisura me linjë të drejtpërdrejtë telefoni,  televizor me satelit dhe ngrohje qëndrore si dhe me shërbim në dhomë.
Afërsia e madhe me Valbonën krijon një klimë të vecantë dhe të pakrahasueshme.Gjithashtu ne ofrojmë transport nëse kerkohet per vizitorë që kekojnë te eksplorojnë natyrën e virgjer përreth.. Ne ofrojmë dhe udhëtime brenda ditës në zonën turistike të  Valbonës.Tek ne bëni pushime te paharrueshme dhe ndjeheni si në shtëpinë tuaj.