• Cilesi e Larte

  Standarti më i lartë i cilësisë i ofruar me cmime shumë të arsyeshme.

 • Sherbim i shpejte

  Shërbim i shpejtë dhe profesional i ofruar nga një staf profesionistësh.

 • Natyre e vecante

  Ne ndodhemi në mes të një natyre të paprekur dhe të pa shfrytëzuar.

 • Gatime tradicionale

  Gatime tradicionale me produkte origjinale te zonës përreth.

Miresevini tek Hotel Alpin

Hotel Apin është një vend piktoresk i cili ju plotëson pushimet që mund të imagjinoni.Hoteli është i vendosur në mes të një mjedisi të pacënuar dhe të egër të Shqipërisë,fashtin Dardhë të rrethit të Pukës I cili shtrihet në qëndër të Shqipërisë Veriore, në një mjedis ku ndërthuren malet me luginat e thella, mbulesa të dendura pyjore ,lendina e livadhe që ndërpriten nga lumenj e përrenj te shumtë, kroje me ujë te kulluar ushqyer nga dëbora e shumtë që shpesh zbardh deri në verë.

Rreth Nesh

Hotel ALPIN I cili prej vitesh është në shërbim të pushimeve tuaja perfekte ju ofron një pamje të mrekullueshme të natyrës së pasur veriore...

Sherbimet Tona

Që të ndjeheni si në shtëpinë tuaj hoteli ofron TV satelitor, suita ose dhoma familjare të një cilësie të lartë, ngrohje qendrore dhe shumë komoditete të tjera.

Gatimet Tona

Tek ne do të gjeni një larmishmëri gatimesh.Tek ne do të gjeni një shumëllojshmëri gatimesh si ato tradicionale dhe vendase deri tek ato të huaja me një cilësi të lartë

Kontakt

Ne ndodhemi në Fshatin Dardhë të rrethit të Pukës në mes te pishave dhe aheve duke kaluar nga qafa e malit qe te con ne Qytetin e "Bajram Currit".